Epileren op oosterse wijze

Epileren op oosterse wijze met touw

Naast haarverzorging kunt u ook bij ons terecht voor uw gezichtsontharing. Wij doen gezichtsontharing op oosterse wijze (met een draadje).

 

Oosterse epileren met een draadje?

U zult wel denken gezicht ontharen op het oosterse manier hoe doen ze dat? We doen het met gewone garen, maar op een hele professionele en bijzondere manier. Het ziet er verzorgd en heel schoon uit. Hoe vaker u het doet hoe dunner en minder de haartjes terug komen. U krijgt geen dikke of zwarte haartjes terug.

Epileren met een draad is een oude methode uit het Midden-Oosten om gezichtshaar te verwijderen. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van gezichtsbeharing af te komen. Geen wax die de huid eerst verwarmt, en uitrekt zodat het huid zijn elasticiteit verliest, maar een perfecte, zeer efficiënte, en onschadelijke methode. Deze methode is geschikt voor alle huidtypen. De methode zorgt voor een betere bloedstroming in de vaten en daarnaast helpt deze methode om rimpels te voorkomen.

 

Hygiëne

Doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken, is deze methode uiterst hygiënisch. Ook het reinigen van de huid voor de behandeling is niet wenselijk. Door droog op de huid te beginnen met het werken met het draadje, pakt met de haartjes beter op.  Een nabehandeling met verzachtende crème is wel aan te bevelen.

Pijn

De pijn die men voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje. De volgende behandelingen worden alleen maar pijnlozer.

 

Allergieën

Voor mensen met allergieën is deze methode uitermate geschikt. Doordat er niet met producten op de huid gewerkt wordt, is de huid na afloop niet geïrriteerd. De roodheid na de behandeling is te verwaarlozen.

 

Epileren met draadje kan bij ons in de salon voor uw gehele gezicht.

 

# epileren op oosterse wijze Amersfoort

# epileren met touw Amersfoort

# epileren met een touwtje Amersfoort

# epileren met draad Amersfoort

# ontharen met touw Amersfoort

# epileren gehele gezicht Amersfoort